marți, 24 august 2010

Esti singur prietene?
Deschizi frigiderul, incepi sa pui produsele si te gandesti ca ar trebuie sa te misti repede. Nu este bine sa tii usa frigiderului deschisa mult timp. Si pentru moment mintea te-a teleportat in alt timp, spatiu, fara sa-ti dai seama. Odata vezi un mosulica care pune ouale in sertaru de pe usa frigiderului si oberv ca mai mult de doua nu poti sa pui odata. Te intrebi cu toate manevrele necesare cat timp iti va trebui sa pui 10 oua in frigider. Deja vedeam mainile uscate, usor tremurand cu petele usor de recunoscut pe o mana unui batran. Dar asta nu e tot. In aceleasi timp m-a blocat gandul sesisand ca in aceasta calatorie in timp interpretez rolul unui mosulica in casa lui in fata unui frigider da singur. Teribil O mie intrebari mi-au ocupat mintea Unde esti, de ce sunt singur, doamne imi este dor de tine! Parca trebuia sa fii in preajma mea si iata ma acum singur. Un sentiment tare neplacut. Chiar are sens viata cand unul din parteneri pe viata numai este? Daca e sa judec dupa tristetea pe care m-a acoperit, gandandu-ma doar la faptul ca numai esti langa mine, nu pritene, nu are sens. Insa nu am ajuns la faza in aceasta calatorie mentala in timp sa ma aud spunand "Doamne ia ma la tine, ce sa fac eu aici singur, fara ea?" Dar am convingerea daca mai ramaneam in acel spatiu si timp s-ar fi intamplat si acest lucru.


Da draga prietene, esti singur si pierzi mult timp punand produsele in frigider tinind in tot acel timp usa deschisa, afli ca e timpul sa lasi loc pentru alta pereche sa fie imbatisata de razele soarelui intr-o dimineata de vineri.


P.S. Nu tot ce am scris, sau poate chiar tot textul, va fi inteles de tine draga cititorule, dar cu singuranta vei simti si tu tristetea pe care am simtit-o si eu cand am realizat pentru moment, in acel momen imaginar, ca am ramas singur, fara ea, iubita mea sotia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu