luni, 29 august 2011

Cum sa mananci biscuit Oreo



Cu toti stiim cum trebuie sa mananci biscuiti Oreo dar cati dintre noi stiim cum sa ne comportam in public. Ma refer la aceea decenta minima de a nu viola spatiul personal cuiva prin comportament (ascultand muzica prea tare, vorbit pe strada cu limbaj neadecvat, scuipand in cel mai bun caz coji de seminte pe strada etc). Din pacate, azi, in Romania se intampla prea des iar pe mine ma intristeaza faptul ca trebuie sa ai curaj ca sa spui ca nu este bine ca nu este corect. Da! Trebuie sa ai curaj. Sunt niste campani prin reviste sau posturi de radio care fac exact ceea ce trebuie sa facem toti noi - protesteaza in mod civilizat si nu se lasa calcati in picioara de catre acei indivizi care ne vioșeaza spatiul nostru privat, intim sufletesc.

De aceea va invit sa ne alaturam la aceasta miscare nobila care ne ajuta sa avem o viata decenta din punctul de vedere social rpin atitudine fata de "elemetele toxice" care ne inconjoara in viata de zi cu zi.

Felicitari Radio Guerila si multumim pentru tot ce faceti pentru cei ca noi, cei fara curaj, cei resemnati, cei din ce in ce mai putin.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu